RESERVAR BOYA EN BALEARES

29.11.2021

Ahora puedes reservar y pagar directamente desde este link https://www.cbbasea.com tu fondeo/boya en baleares. Recuerda LA POSIDONIA ES LA VIDA de nuestro Mediterraneo.

https://www.balearslifeposidonia.eu

Com es fa la reserva: Les reserves es poden fer en el web www.balearslifeposidonia.eu. Es podrà reservar fins les 9.00 hores de la data d'arribada.

Correspon a una boia per embarcació i no està permès fondejar dins el perímetre del camp de boies. A partir de les 9.00 hores no es podran realitzar reserves via web per la mateix nit, s'hauran de realitzar in situ en el camp de boies, consultant la disponibilitat amb el patró.

Velocitat d'embarcacions El vent màxim de seguretat és de 10 nusos. Si es superen aquestes condicions, la Conselleria de Medi Ambient declina qualsevol responsabilitat.

Posició de les boies: La Conselleria de Medi Ambient informa als usuaris que la posició de les boies és aproximada i únicament orientativa

Informació: A les embarcacions que s'acostin per amarrar a les boies, hi acudirà la barca de vigilància per comprovar la reserva i donar-los informació sobre les característiques de l'àrea d'ancoratge i sobre el Projecte Life Posidonia (en diversos idiomes). Les embarcacions amb reserva confirmada que vulguin abandonar el camp per un període de temps determinat, ho hauran de comunicar al patró del camp (canal 77 VHF) perquè aquest pugui reservar la boia fins a la seva tornada. En cas contrari no es garanteix que estigui lliure a la seva tornada. Si totes les boies es troben ocupades, s'haurà de fondejar fora del perímetre del camp de boies i sobre arena.

AVÍS IMPORTANT: L'arribada s'ha d'efectuar abans de les 18:00 h.

Data d'utilització: Entre l'1 de juny i 30 de setembre de cada temporada.